Serveis

Assessorament

Tractem a les persones de tu a tu i cadascú rep una atenció personalitzada segons les seves necessitats.

Taller propi

El millor servei d’assistència i reparació, recanvis originals i t’aconsellem per evitar futures reparacions.

Taller mòbil

Vehicle equipat per realitzar una reparació al moment i recollida a domicili. T’ho posem fàcil.

Formació

Estudi de casos concrets i formació periòdica per a professionals i tallers en grup per a aficionats.

Consultoria

Estem per tu les 24 hores del dia a través de la consultoria. Pregunta i tres professionals de Vicreu et contestaran.

vicreu

Un equip humà al servei del client

De la bici a la motoserra

Joan Santacreu inaugura Vicreu l’any 1951 com un petit taller de reparació de bicicletes i motos. Més tard, Santacreu porta les primeres motoserres a Catalunya i Vicreu s’endinsa en el món forestal. Actualment Vicreu és l’especialista en venta i reparació de les principals marques de jardineria, agrícola i forestal.

Vicreu, un referent

Al 2000 fem un salt i ens traslladem al Parc d’Activitats Econòmiques d’Osona (PAE), en un local de 1500m2 al carrer Mas de la Mora. 5 anys després ampliem les instal·lacions amb 1000 m2 de taller. En aquell moment i fins al dia d’avui som la botiga especialitzada en Jardineria més gran de Catalunya i això ens converteix en un referent del nostre sector.

Vicreu, la solució

Des de sempre treballem per donar un servei de màxima qualitat. Una qualitat que transmetem a través de marques de confiança, d’un tracte proper amb el client i de la nostra filosofia de fer-te les coses més fàcils. Posem a la teva disposició totes les eines i tot l’equip humà necessari perquè venir a Vicreu sigui una experiència agradable.

Marques

Les millors marques

La marca número 1 a tot el món

Som distribuïdors Premium STIHL. La marca de motoserres número 1 en tot el món, ocupant una posició de lideratge en el mercat de la maquinària de motor pel bosc i jardí. Innovació i tecnologia són les qualitats principals de la marca.

 

www.stihl.es

Concentrats en tu i en el teu jardí

Primera marca, líder al sector forestal i de jardinería i pioner en el desenvolupament de la tecnologia més avançada en robots tallagespa. L’ Automower i el tractor Rider són els seus productes estrella. Una solució eficient per tu i pel teu jardí.

 

www.husqvarna.com

Seguretat i garantia pel teu jardí

La marca Honda destaca per un disseny robust i valent que fa que qui compri un tallagespa o una motoaixada puguin treballar-hi durant molt de temps al màxim rendiment i comoditat. Un clàssic que mai falla.

 

www.hondaencasa.com

Eficiència i comoditat per a tu i el teu jardí

Tecnología aplicada per aconseguir resultats visibles, sempre pensant en la comoditat de l’usuari. Des d’un jardí particular a un parc o un gran espai verd públic. Els tractors Toro són sinònim de seguretat i diversió pel teu jardí.

 

www.riversa.es

Potència per al teu jardí

Capdavanters en el mercat dels tractors gir zero. Tractors dissenyats per treballar en tot tipus de terrenys i superar tot tipus d’obstacles. Una marca a prova de bomba tant per professionals com per aficionats.

 

www.hustlerturf.com

La barbacoa en versió original

Molt més que una simple barbacoa. Remarca els gustos i genera moments irrepetibles. Amb un disseny simple però modern que t’aportarà seguretat i elegància al teu espai verd o terrassa. Les formes perfectes per crear les millors receptes.

 

www.weberstephen.es

La naturalesa del dia a dia

Una solució a mida per a cada planta, jardí o hort. Líders en substrats, adobs, i un gran ventall de fitosanitaris per tenir cura de la natura i del teu entorn. Compo és l’aliat perfecte, per un creixement garantit i saludable.

 

www.compojardineria.es

Inspiració pel teu jardí o terrassa

Un gran ventall de solucions per la gestió de l’aigua al teu jardí, hort o terrassa. Sistemes de reg eficients i fàcils d’entendre perquè cadascú pugui crear-se el seu projecte adaptat al seu espai. Gardena t’ho posa fàcil.

 

www.gardena.com

Líder mundial en reg automàtic

Tota la tecnología del reg al teu abast amb productes d’alta qualitat, fàcils de utlitzar i respectuosos amb un ús intel·ligent de l’aigua. L’objectiu és aconseguir un jardí saludable, estalviant aigua i temps. Una gestió intel·ligent del reg automàtic.

 

www.rainbird.es

Les eines intercanbiables

Màxim confort i eficàcia en eines per les teves plantes o el teu jardí. Destaquen pel seu sistema multi-star que permet amb un sol clic tenir fins a 500 combinacions diferents d’eines segons l’ús i la temporada.

 

www.es.outils-wolf.com

Experts en piscines i aigua

La marca líder en el món de la piscina. Més enllà de la funcionalitat, els productes i solucions Astral Pool t’ofereixen una resposta sostenible que et permeti estalviar aigua mentre gaudeixes al màxim de la teva piscina.

 

www.astralpool.com